Събития

Идеалният партньор за Вашето неповторимо преживяване!

С артистичния си подход, свежи идеи, ентусиазъм и професионализъм, MyChoice ще Ви помогне да планирате, организирате и изпълните всичко необходимо за Вашето незабравимо събитие. Почувствайте се като гост на собственото си парти и оставете работата на нас.

Ресторанти MyChoice разполагат с красиви градини, конферентни зали, боулинг писти и възможност за организиране на различни по вид и капацитет събития. Споделете едно невероятно преживяване с Вашите колеги, Вашите приятели, Вашето семейство.

Твоят избор за незабравимо събитие

Сватби

Направете ни част от Вашия специален ден! На младоженците предлагаме удобни зали и градини, меню по избор, напитка за добре дошли за всички гости. Можем да Ви съдействаме с декорация, DJ, фотограф, артисти и всичко необходимо за Вашия незабравим празник!

Изпрати запитване

Абитуриентски балове

За Вашия бал ще се погрижим с избрано меню и приятна обстановка. Ще посрещнем близките и приятелите Ви и ще направим този миг уникален!

Изпрати запитване

Корпоративни събития

Организирайте Вашето корпоративно събитие при нас. Ресторантите ни предлагат условия за тиймбилдинг активности, конферентни събития с различен профил и капацитет, обучения, коктейли. Ще Ви помогнем в планирането и ще се погрижим за всеки детайл.

Изпрати запитване

Добър улов за Никулден!

 • Шаран или Лаврак това е въпросът! Тази година избери вкуса за своята трапеза. Ние готвим и доставяме, а Вие празнувате!

  Поръчайте пълнен Шаран от българските води до вашата трапеза! Компания му прави ароматна плънка от ориз, гъби и девесил. А тази топла дружба ще допълните най-добре с Шардоне или Мерло! Средиземноморски Лаврак, може да се настани на Никулденската ви трапеза бързо и лесно. Изпечен на легло от морска сол и овкусен с ароматни билки, лавракът ще направи деня специален! Пригответе и чаша Совиньон блан, за да бъда празникът пълен! Да ви е сладко!

 • Шаран 1 кг. –  25,00 лв. (пълнен с ориз, гъби, червена и зелена чушка, орехи, подправки)
 • Лаврак 1 кг. – 49,00 лв.
 • Поръчайте сега на catering@ff-bg.net или в супермаркети ФАНТАСТИКО! Срок за изпълнение на поръчката – 3 дни!
  +359 894 777-379/-479, 0700 19 799*

  (На цената на един градски разговор)

Новото Божоле е Тук!

 • Тази година в район Божоле е събрано най-сладкото грозде от 17 години насам. Традицията Божоле във Франция и в цяла Европа повелява всеки трети четвъртък на месец ноември на пазара да излезе новото младо вино от сорта Гаме, район Божоле. Това вино – само на месец и половина – е винаги много свежо, с меки танини и силно изразена плодовост. Плодов вкус, свежест и невиждана сладост на гроздето реколта 2020. Цветът му е наситено гранатов, ароматите са спонтанни и силни, а вкусът дава усещане за току-що отхапан свеж плод, с допълнение от сладки подправки. Усещате слънцето, което е помогнало за узряването на гроздето. То е пълно с вкусове и ще ги усетите, ако ги опитате веднага! Новото Божоле вече е в ресторанти MyChoice!

 • Поръчай вкусна храна с доставка от foodpanda и Takeaway 

  Понякога домът ни може да се превърне в 5-звезден ресторант само с няколко кликвания. Foodpanda и Takeaway си партнират с MyChoice точно затова. А поръчките често са съпътствани от сериозни отстъпки! С ПРОМО КОД: MYCHOICE1 в платформата на Takeaway можете да се възползвате от 6 лв. отстъпка за всяка поръчка над 20 лв. И то само с няколко лесни стъпки: Въвеждате адрес. Избирате ресторант MyChoice. Харесвате си нещо за хапване и завършвате поръчката!  Направи своята поръчка сега!