Събития

Идеалният партньор за Вашето неповторимо преживяване!

Твоят избор за незабравимо събитие

Сватби

Направете най-важния ден в живота си специален. Тук ще откриете удобни зали с различен капацитет и просторна градина, меню по избор, напитка за добре дошли за всички гости. Можем да Ви съдействаме с декорация, DJ, фотограф, артисти и всичко необходимо за вашата сватба.
Вижте новата ни интерактивна Сватбена Брошура за 2024 г.

Изпрати запитване
Брошура

Детски рожден ден

Ние знаем, че рожденият ден на Вашето дете е най-важният и специален семеен празник. Доверете ни се и го отпразнувайте при нас – в приказна обстановка, с игри, веселие и меню от избрани лакомства! Оставете приготовленията на нас и се възползвайте от пакетите ни за Детски рожден ден, а Вие се насладете на емоциите от празника!

Изпрати запитване
Брошура

Събития

Доверете ни се да бъдем домакин на вашето корпоративно събитие. Ресторантът ни в „Симеоново“ предлага изискана атмосфера за тиймбилдинг активности, конферентни събития с различен профил и капацитет, обучения, коктейли. MyChoice предоставя и различни варианти за първокласен кетъринг, които ще превърнат всяко бизнес събитие в изискано преживяване. Екипът ни ще ви помогне в планирането и ще се погрижи за всеки детайл.

Изпрати запитване
Брошура

Ресторанти MyChoice са идеалният партньор за всеки повод или събитие – корпоративни ивенти, бизнес срещи, семейни и лични празници или сватби. Ние сме тук, за да организираме събития от различен характер и мащаб с изключителна прецизност и професионализъм, гарантирайки ви едно незабравимо преживяване. Съчетаваме иновативни идеи с внимание към всеки детайл, за да осигурим на нашите клиенти висококачествени услуги и безупречно обслужване. Вярваме, че всеки повод заслужава да бъде отбелязан по специален начин.

Използваме „бисквитки“ с цел подобряване качеството и функционалността на нашата уебстраница.