За нас

Живеем вкусно!

Ресторанти MyChoice

Кулинарно вълшебство всеки ден

Ако обичате добрата храна и различните международни вкусове, държите на индивидуално отношение, съвременния подход и професионалното обслужване, заповядайте в нашите ресторанти. Ние предлагаме съвременна и креативна кухня и желаем да задоволим дори най-взискателните и деликатни вкусове.

MyChoice e идеалният партньор за Вашия неповторим празник, без значение дали става въпрос за корпоративни мероприятия, бизнес срещи, семейни празници, сватби, кръщенета, коктейли, чествания, семинари, или неформални сбирки.

С екип готов да организира Вашето събитие, три ресторанта в столицата и кетъринг компания, ние ще се погрижи да превърнем Вашия празник в незабравимо изживяване.

В ресторанти MyChoice държим на качеството и смятаме, че то трябва да бъде достъпно. Вярваме, че храната е най-вкусна, когато е споделена. Именно затова създадохме уютна атмосфера и завладяващо меню за Вас, за Вашите приятели, за Вашето семейство.

MyChoice отвори врати в кв. „Симеоново“ през 2006-а година и оттогава до днес събира Вашите най-съкровени емоции – шумни приятелски сбирки, незабравими сватбени церемонии, детски празници, романтични срещи.

Скоро след това отварят и два други ресторанта MyChoice – в клуб Joy Station и в SkyCity Mall. Днес всеки от ресторантите се откроява с различен, характерен стил, но едно нещо никога няма да се промени – безкомпромисно добрият вкус и високото качество на храната.

„Човек не може да мисли, обича или спи хубаво, ако първо не е вечерял хубаво.“
Вирджиния Улф

0
0
0

Използваме „бисквитки“ с цел подобряване качеството и функционалността на нашата уебстраница.