Събития

Идеалният партньор за Вашето неповторимо преживяване!

Твоят избор за незабравимо събитие

Сватби

Направете ни част от Вашия специален ден! На младоженците предлагаме удобни зали и градини, меню по избор, напитка за добре дошли за всички гости. Можем да Ви съдействаме с декорация, DJ, фотограф, артисти и всичко необходимо за Вашия незабравим празник!
Вижте новата ни интерактивна Сватбена Брошура за 2024 г.

Изпрати запитване
Брошура

Детски рожден ден

Ние знаем, че рожденият ден на Вашето дете е най-важният и специален семеен празник. Доверете ни се и го отпразнувайте при нас – в приказна обстановка, с игри, веселие и меню от избрани лакомства! Оставете приготовленията на нас и се възползвайте от пакетите ни за Детски рожден ден, а Вие се насладете на емоциите от празника!

Изпрати запитване
Брошура

Корпоративни събития

Организирайте Вашето корпоративно събитие при нас. Ресторантът ни в Симеоново предлага условия за тиймбилдинг активности, конферентни събития с различен профил и капацитет, обучения, коктейли. Ще Ви помогнем в планирането и ще се погрижим за всеки детайл.

Изпрати запитване
Брошура

С артистичния си подход, свежи идеи, ентусиазъм и професионализъм, MyChoice ще Ви помогне да планирате, организирате и изпълните всичко необходимо за Вашето незабравимо събитие. Почувствайте се като гост на собственото си парти и оставете работата на нас.

Ресторанти MyChoice разполагат с красиви градини, конферентни зали, боулинг писти и възможност за организиране на различни по вид и капацитет събития. Споделете едно невероятно преживяване с Вашите колеги, Вашите приятели, Вашето семейство.

Използваме „бисквитки“ с цел подобряване качеството и функционалността на нашата уебстраница.