Събития

Идеалният партньор за Вашето неповторимо преживяване!

С артистичния си подход, свежи идеи, ентусиазъм и професионализъм, MyChoice ще Ви помогне да планирате, организирате и изпълните всичко необходимо за Вашето незабравимо събитие. Почувствайте се като гост на собственото си парти и оставете работата на нас.

Ресторанти MyChoice разполагат с красиви градини, конферентни зали, боулинг писти и възможност за организиране на различни по вид и капацитет събития. Споделете едно невероятно преживяване с Вашите колеги, Вашите приятели, Вашето семейство.

Твоят избор за незабравимо събитие

Сватби

Направете ни част от Вашия специален ден! На младоженците предлагаме удобни зали и градини, меню по избор, напитка за добре дошли за всички гости. Можем да Ви съдействаме с декорация, DJ, фотограф, артисти и всичко необходимо за Вашия незабравим празник!

Изпрати запитване

Абитуриентски балове

За Вашия бал ще се погрижим с избрано меню и приятна обстановка. Ще посрещнем близките и приятелите Ви и ще направим този миг уникален!

Изпрати запитване

Корпоративни събития

Организирайте Вашето корпоративно събитие при нас. Ресторантите ни предлагат условия за тиймбилдинг активности, конферентни събития с различен профил и капацитет, обучения, коктейли. Ще Ви помогнем в планирането и ще се погрижим за всеки детайл.

Изпрати запитване
 • Поръчай вкусна храна с доставка от foodpanda и Takeaway 

  Понякога домът ни може да се превърне в 5-звезден ресторант само с няколко кликвания. Foodpanda и Takeaway си партнират с MyChoice точно затова. А поръчките често са съпътствани от сериозни отстъпки! С ПРОМО КОД: MYCHOICE1 в платформата на Takeaway можете да се възползвате от 6 лв. отстъпка за всяка поръчка над 20 лв. И то само с няколко лесни стъпки: Въвеждате адрес. Избирате ресторант MyChoice. Харесвате си нещо за хапване и завършвате поръчката!  Направи своята поръчка сега!

 

Нашата специалност са:

 • Ще подберем красива декорация и украса, която да отива на Вашето събитие.
 • Ще Ви осигурим необходимото оборудване, ако имате нужда от озвучаване, сцена или друг вид забавление.
 • Предлагаме надеждна доставка на сладки и солени кетъринг плата за Вашето събитие, дом или офис.
 • Ще се погрижим за всичко до последния детайл, за да имате едно незабравимо преживяване!
 • Апетитно и иновативно меню, според предпочитанията на клиента и индивидуалността на мероприятието.
 • Цялостна организация и план за провеждане на всяко събитие, изпипано до последния детайл.
 • Екип от професионалисти, готови да отговорят на всички Ваши изисквания и запитвания.
 • Възможност за провеждане на събитието Ви в уютна, елеганта или неофициална атмосфера.
Акценти