За нас

Живеем вкусно!

Ресторанти MyChoice

Кулинарно вълшебство всеки ден

Ако обичате добрата храна и вкусовете от различни точки на света, държите на индивидуално отношение, съвременни решения в провеждането на събития и професионалното обслужване, то MyChoice e точният партньор за вашия празник.

Споделяме вашите специални моменти с любов, грижа и кулинарен размах, независимо дали ни се доверявате за корпоративни партита, бизнес срещи, сватби, кръщенета, коктейли, семинари, или ви посрещаме за спонтанна вечеря с близки приятели .

С опитният си екип, два ресторанта в столицата и кетъринг компания с традиции, ние ще се погрижи да превърнем всяко ваше посещение в незабравимо изживяване.

В ресторанти MyChoice държим на качеството и смятаме, че то трябва да бъде достъпно. Вярваме, че храната е най-вкусна, когато е споделена. Именно затова създадохме уютна атмосфера и завладяващо меню за вас, за вашите приятели, за вашето семейство.

MyChoice отвори врати в кв. „Симеоново“ през 2006-а година и оттогава събира вашите най-съкровени емоции – шумни приятелски сбирки, незабравими сватбени церемонии, детски празници, романтични срещи.
Днес притегателен център за търсачите на силни кулинарни усещания остават MyChoice в „Симеоново“ и в SkyCity Mall – всеки се откроява с различен, характерен стил, но едно нещо никога няма да се промени: безкомпромисно добрият вкус и високото качество на храната.

„Човек не може да мисли, обича или спи хубаво, ако първо не е вечерял хубаво.“
Вирджиния Улф

Медиите за нас

0
0
0

Използваме „бисквитки“ с цел подобряване качеството и функционалността на нашата уебстраница.